Lørdagsmiddagen besto av stekte kyllingbiter i Salsa-saus. Ferdigkjøpt Hot Salsasaus blandes med like deler kremfløte. Det tilsettes soltørkede tomater, chili og rødløksringer. Gryta småkokes 15 minutter. Serveres med ris. Etter antall og størrelsen på porsjonene å dømme må det jo ha vært en vellykket rett dette.

Velkommen til min lille nettside. Mitt navn er Ulf, og bor i Haugesund,Norge. En by ikke langt fra sjø, elver og vann. Mine hovedinteresser er fluebinding, fluefiske etter laks/sjøaure/brunaure,foto og tegning. Jeg håper flest mulig vil følge nettsiden min.Kommentarer mottas med takk. Klikk for større bilde. Se også : ELDRE INNLEGG !
08.06.2012 Enda en helg med laber klekking.
Denne helga hadde vi virkelig....virkelig tro på at klekkinga skulle komme i gang for alvor. Selv om temperaturen ble målt til kun 5 grader C, så vi noen eksemplarer av alle de tre vanligste døgnfluene i denn elva, nemlig Aurivilli, Baetis og Vespertina. Veldig få vak ble oppservert utover dagen, men Frode og Øystein forsatte jakten utover kvelden mens jeg laget middag til herrene. Øystein klarte til slutt å lure en fin ørret med en myggimmitasjon krok.16. om kvelden. Frode forlot elva og drog til fjells på søndagen, men Øystein og jeg forsatte fiske i elva. Temperaturen var litt høyere denne dagen, vinden var nesten borte om formiddagen og flere deilige Aurivilli kom seilende nedover elva. Optemismen vokste, og vi fisket på et par fine ørreter. Men, bortsett fra noen svært sporadiske vak varte festen bare i en kort periode på samme måte som sist helg. Utover ettermiddagen ble vinden svært sjenerende og hjemreise var det eneste fornuftige. Selv om fiske i rennende vann er det mest interessante for meg savner jeg fisk nå !! Neste fisketur tror jeg skal foregå i et av de mange vannene i Sveio selv om vindstille er et fremmedord der.
Lørdagsmiddagen besto av stekte kyllingbiter i Salsa-saus. Ferdigkjøpt Hot Salsasaus blandes med like deler kremfløte. Det tilsettes soltørkede tomater, chili og rødløksringer. Gryta småkokes 15 minutter. Serveres med ris. Etter antall og størrelsen på porsjonene å dømme må det jo ha vært en vellykket rett dette.
Øystein i kastemodus !
Lørdagsmiddagen besto av stekte kyllingbiter i Salsa-saus. Ferdigkjøpt Hot Salsasaus blandes med like deler kremfløte. Det tilsettes soltørkede tomater, chili og rødløksringer. Gryta småkokes 15 minutter. Serveres med ris. Etter antall og størrelsen på porsjonene å dømme må det jo ha vært en vellykket rett dette.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar